Elsenburgerbos

Elsenburgerbos

Stadspark

Lange Kleiweg 86
2288 GR, Rijswijk zh
Horeca: Nee
Zwemwater: Ja
8
,
6
Informatie

Het Elsenburgerbos is een aangelegd bosrijk wandelpark met steile paden, grasvelden en glooiende heuvels. Het park ligt ten zuiden van de Plaspoelpolder, aan de andere zijde van de A4, tussen het Rijn-Schiekanaal (de Vliet) en de spoorbaan Amsterdam-Rotterdam. Op deze hondenkaart van de gemeente Rijswijk staat precies aangegeven waar je hond los mag.

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan de Lange Kleiweg, tegenover Event Plaza.

Acties:
Ik wil:
 • Floortje (14 september 2014)

  Een prachtig park waar ik helaas niet meer kom vanwege de hondenuitlaatservice die er ook gebruik van maakt. Mijn hond wordt bang als hij door 10 honden tegelijk bestormd wordt. Begeleiders van de uitlaatservice liepen verderop en hadden niks in de gaten.

 • Monique Gidding (03 september 2012)

  Een heerlijk park om doorheen te struinen met zelfs aardige hoogteverschillen voor Nederlandse begrippen. Tegenwoordig grazen er zelfs schapen die soms in een omheining staan die onder stroom kan staan. Daar moet je even voor oppassen.

 • Fam. Legerstee (07 februari 2012)

  Fijn park waar onze honden bijna dagelijks heerlijk los lopen. Super dat deze mogelijkheid er is.

 • Dini Smiet (10 oktober 2011)

  Fijn gebied waar mijn honden 1 à 2 x per dag lekker kunnen rennen en spelen zonder anderen tot last te zijn. Je hoeft geen openbare autoweg te passeren met je hondjes.

 • Hondenwandelclub.nl (02 maart 2011)

  Leuk losloopgebiedje om je hond even lekker uit te laten razen. Geen urenlange trip, maar groot genoeg voor een korte wandeling. Afwisselde omgeving.

Plaats een beoordeling!