Bomenpark

Bomenpark

Natuurgebied

Vorsselweg
5384 RW, Heesch
Horeca: Ja
Zwemwater: Ja
7
,
6
Informatie

Losloopgebied Bomenpark is een prachtig stukje natuur tussen Oss, Heesch en Nistelrode. Honden mogen hier het hele jaar loslopen en kunnen naar hartelust rennen, spelen en zwemmen. Dit losloopgebied bestaat voor een groot deel uit bos, maar er zijn ook speelweides en een grote, schone (zwem)vijver. Een groot deel van de paden is verhard, waardoor dit gebied ook zeer geschikt is voor mensen in een rolstoel.
Het Bomenbos is onderdeel van een groter natuurgebied; de Hooge Vorssel en Maashorst. Wil je langere wandelingen maken (meer dan 5 km), dan kan dat. Er zijn op internet diverse mooie wandelroutes te vinden. Houdt er wel rekening mee dat je hond buiten het Bomenpark weer moet worden aangelijnd.

Parkeren kan (gratis) aan de Vorsselweg, bijvoorbeeld bij Eeterij 't Bomenpark. Dit hondvriendelijke restaurant heeft een groot terras met een prachtig uitzicht over de vijver en het park.

Acties:
Ik wil:
 • Ineke Jumelet (10 augustus 2014)

  Prachtig afwisselend gebied van bos, heide, akker en waterplas.
  De route was even onduidelijk omdat het over een blauwe route gaat en je gele paaltjes blijkt te moeten volgen.
  De bijbehorende horeca ligt prachtig aan de waterplas en is heerlijk om te lunchen

 • M. (07 oktober 2013)

  Honden worden behoorlijk ziek als ze hier in het water zwemmen of uit de regenplassen drinken.

 • Ester (30 juni 2012)

  Ik kom hier dagelijks met mijn honden! Het is er altijd gezellig en er is voor ieder wat wils: bos, zwemvijver, heide, zandvlakte en natuurlijk een restaurant met terras (honden mogen mee op het terras). Bij mooi weer is het vaak gezellig druk bij de zwemvijver. Zelfs bij slecht weer kom je hier mensen tegen; de echte die hards!
  Dit losloopgebied is echte aanrader, m.u.v. de weekenden waarop het lekker wandelweer is. Dan loop je hier in de file; gezinnetjes met kleine kinderen op fietsers en wandelwagens.

Plaats een beoordeling!