Kijkduin

Kijkduin

Strand

Machiel Vrijenhoeklaan
2555 NW, Den Haag
Horeca: Ja
Zwemwater: Ja
8
,
6
Informatie

In Kijkduin mogen honden het hele jaar loslopen op het strand vanaf het Kijkduinpark (aan het einde van parkeerterrein Machiel Vrijenhoeklaan) tot aan Monster. Voor de overige delen van het Zuiderstrand geldt dat honden tussen 1 oktober en 15 mei de hele dag los mogen lopen. Na 15 mei mogen honden alleen los tussen 21:00 en 07:00 uur.

Parkeren kan (gratis!) op parkeerterrein Machiel Vrijenhoeklaan. Hier vind je tevens diverse gezellige terrasjes met uitzicht op zee. Bij de meeste restaurantjes zijn honden van harte welkom.

Acties:
Ik wil:
 • Bob Soer (02 september 2014)

  Mijn vriendin & ik vinden dit ook een superleuk strand om heen te gaan. Zelfs ons dwergpoedeltje die bang is voor water, zwemt hier in de binnenzee :) in hoogseizoen overdag met loslopende hond is ongekende luxe in ons drukke landje!

 • Dennis (01 september 2014)

  Echt geweldig om hier met je hond heen te gaan. Een apart strand gedeelte, plassen, zee en strandtent waar overal je hond welkom is! De hele middag lekker met de hond in zee geweest, bij de strandtent gegeten en daarna lekker de boulevard van Kijkduin op!

 • Sven (04 augustus 2014)

  Prima plek, groot strand en gezellige horeca. Wat mij betreft de beste zomerlocatie om je hond lekker in zee te laten spelen..

 • Eef Puijk (09 april 2014)

  Het meest boeiende is dat je het gehele jaar door met je hond naar het strand kunt. Natuurlijk er zijn tussen 15 mei en 1 oktober beperkingen..... maar toch. Bovendien is daar het onvolprezen Maribu. Een heerlijke strandtent waar honden welkom zijn en de ballen gehakt ongeƫvenaard.

 • Johan (26 september 2013)

  Zeer leuk, gratis parkeren vlakbij het strand. Het strand is heerlijk en bij de strandtent waren honden meer dan welkom. Je kunt een flink stuk langs het water lopen en er zijn honden zat om mee te spelen. kortom onze hond (en wij dus ook) vond het fantastisch :)

 • Hans de Graaf (01 augustus 2013)

  Honden- en mensenparadijs. Parker Beach is een geweldige strandtent.

 • Thomas (14 juli 2013)

  Heerlijk strand. Kijk wel even of het eb of vloed is, want bij vloed is het een smal strand en loop je in het mulle zachte zand te sjokken. Bij eb loop je lekker op hard zand en is de ruimte voor de honden ook veel groter. Leuke strandtenten langs de route.

 • Jenny (07 maart 2012)

  Super om even met de honden op het strand en in de duinen uit te waaien ... Niemand doet daar moeilijk en na de wandeling een heerlijk broodje met een kop koffie of thee. Even een heerlijk rustmoment van de dag ... Een blij mens als je daar van terug komt. Goed voor hond en mens die frisse buitenlucht ....

 • Rianne van veelen (25 september 2011)

  Je kunt er heerlijk wandelen, en de honden kunnen genieten. Schoon strand en de loop er naar toe

 • Brigitte (09 maart 2011)

  Kijkduin is een heerlijk gebied om te wandelen. Lang niet zo druk als Scheveningen. En leuk om na afloop poffertjes of pannenkoeken te eten in een strandtent (hele jaar open). Je kan zelfs nog even winkeltjes kijken (hele jaar open, ook op zondag).

 • Roel (04 februari 2011)

  Strand is altijd leuk. Je komt ook altijd andere honden tegen. Voor baasjes is het kiezen; ga ik eerst Noord of eerst Zuid? Weinig afwisseling dus. In het seizoen (vanaf eind maart) altijd wel leuk om in een strandtent even lekker uit te rusten.

Plaats een beoordeling!